Vilka energier; Vata, Pitta, Kapha återspeglas i dig ? 

Vilken är din grundkonstruktion ? 

________________________________________________________________

Din unika konstellationen av de tre doshorna är som ett fingeravtryck – det finns inte två exakt likadana uppsättningar. Vår unika ”fingeravtryck” är när doshorna är proportionellt i balans och vata, pitta och kaphas energier är lika som i ögonblicket vi skapades. Om vi hyfsat förstår vår grundkonstruktion kommer vi också veta vad som behöver balanseras och eventuellt undvikas vid vissa tillfällen för att inte ohälsa ska utvecklas. Vi kan också, utifrån dosha, bättre förstå varför vi får vissa återkommande symtom som huvudvärk, oro, hudutslag, sömnproblem, känslan av frustration, ångest, energilöshet osv. 

Under denna webinarie kommer vi går igenom vata, pitta och kaphas egenskaper och hur du känner igen doshorna i din konstruktion och bland människorna i din omgivning. Du kommer att få bättre förståelse för hur doshorna visar sig när de är i balans resp. obalans genom livets olika skede. Hur man beroende på sin unika sammansättning av doshorna reagerar i olika situationer i balans/obalans, karakteristisk personlighetsdrag i balans/obalans och vad vi utifrån doshor behöver lära oss för att utvecklas och inte stagnera i beteenden och vanor. 

Hur man redan under graviditeten kan känna veta vilken dosha som är dominerande och hur det återspeglas i barndomen, tonåren och senare i vuxenlivet.

Hur doshorna visar sig när de är i balans resp. obalans genom livet. Hur man beroende på sin unika sammansättning av doshorna reagerar i olika situationer i balans/obalans, karakteristisk personlighetsdrag i balans/obalans, vad vi utifrån doshor behöver lära oss för att utvecklas och inte stagnera i beteenden och vanor. 

Du kommer efter webinarien ha en mycket bättre förståelse för om du har mest vata, pitta eller kapha energi i din konstruktion. Om du är balanserar i dina energier eller obalanserad.

Välkommen på en webinarier som kommer att ge dig flera AH upplevelser.

Alla som är intresserad kan delta i denna webinarie, det behövs inga förkunskaper.

När: Måndag 6 november kl. 19.00 - 20.45 - FULLT - nytt datum kommer snart!

Vart: Digitalt via zoom 

Investering: 340 kronor