DagsRetreat 19 November kl. 10.00 - 15.30


 


19 november händer det...
Konsten att kunna stå stadigt i ständig förändring 

Varmt välkommen till en dag "att bara vara och ta emot", tanka glädje och hämta nya krafter och insikter. Människan är ett flockdjur och det är i sällskap med andra vi växer, får nya insikter och healar oss själva. Det är också med andra vi kan skratta, uppleva glädje och känna gemenskap. Utifrån det behöver vi också mötas fysiskt och kanske nu mer än någonsin när det blivit mindre av de naturliga mötena i vardagen som i fikarummet eller på väg till jobbet.

Nu mer än någonsin behövs tid för återhämtning och till att kunna "stanna upp" för att inte gå in i drevet av rädsla som pågår runtom oss på många plan. Att kunna lyfta blicken och se allt det positiva som också pågår parallellt med de negativa i denna förändringens tid innan man hamnar i den massmediala neråtgående spiralen som byggs upp kring vår rädsla. 
 

Under dagen kommer jag att dela med mig av hur man ser på det som pågår just nu ur ett energi - och astrologiskt perspektiv. Vi har lämnat tids varvet som varit dominerat av manipura (3:de chakra) energin som också är manlig energi och gått in i anahata, ( 4:de chakra) energi. Anahata är hjärt chakra och "mjukare" feminin energi. 

Dagen börjar kl. 10.00 med ett längre yogapass för att vi ska bli skönt avslappnade följt av en lång härlig vila och en meditation. Vi äter gemensam lunch och avslutar dagen med en Healing Circle där vi tillsammans lyfter varandra energimässigt och släpper på det som inte längre behövs. Det kommer även finnas tid för egen reflektion om man vill. 

Utifrån att många just nu känner en stor osäkerhet inför ekonomin och att jag vill att så många som möjligt ska kunna delta har jag sänkt priset på denna dagretreat med nästan 50% mot ordinarie pris på heldagsaktiviteter - priset är 400 kronor inkl. vegetarisk lunch.
 
Dagen är på Shanti Yogastudio på Fallhammargatan 1 i Västerås 

Alla kan delta oavsett tidigare erfarenhet av yoga eller meditation. Kom själv eller ta med dig en vän, partner, syster, bror, förälder - alla är varmt välkomna. 

Obligatoriskt bokning på: