Mer harmoni, glädje och energi på 30 dagar!

Låter det som en utopi? 

_________________________________ 

Känner du att det är dags för en positiv förändring? Är du redo att omfamna mer vitalitet och återuppleva glädje och harmoni i ditt liv?

Då är den här 30 dagars kurs skräddarsydd för dig oavsett hur du upplever din hälsa idag. Vår 30-dagars resa bygger på en beprövad holistisk reningsdiet för alla fem sinnen som syftar till att ge din kropp och knopp en nystart för ökad energi och livskraft. Varje vecka kommer du att uppleva ökad balans på både fysisk, psykisk och emotionell nivå. Du kommer bli förvånad över hur mycket mer livskraft du får genom att göra små förändringar i dina rutiner, dagliga kost och tankemönster. 

Det här programmet är en unik kombination av kost, personlig utveckling, livsstilsrutiner och stressreducering, baserat på ayurvedans tusenåriga visdom och principer. Du behöver ingen förkunskap om ayurveda för att delta – vi tar dig genom varje steg på vägen.

Inom Ayurveda har kosten en central roll eftersom vi äter flera gånger dagligen och allt vi stoppar i munen måste förbrännas och påverkar oss på olika sätt. Samma livsmedel kan vara medicin eller toxin beroende på vem som äter det, vilken årstid det är och i vilket tillstånd personens förbräningseld befinner sig i. Utifrån det kommer vi under 3 veckor att följa en diet där vissa svårsmälta livsmedel är reducerade men det finns inga begränsningar på antal måltider eller mängd mat per dag, det är ingen bantningsdiet .

Holistisk diet handlar inte bara om vad vi äter, utan också om hur vi tar emot och släpper ut mentalt och emotionellt. Därför kommer vi att diskutera dessa aspekter ingående under våra träffar. Lär dig navigera genom bruset i ditt sinne och utforska hur tankar och känslor samverkar. Kan du påverka ditt välmående genom att ändra ditt tankesätt? Vi kommer att utforska dessa frågor och många fler under denna resa.

Under dessa 5 veckor kommer du inte bara uppleva en förändring i energinivå utan även förbättringar i ditt mentala och emotionella tillstånd. Vi kommer att betona vikten av selfcare och hur du kan skapa en daglig rutin och livsstil som ger fokus och glädje. Släpp taget om vanor som inte längre gynnar dig och skapa en stark grund för en hälsosam framtid.

Du kommer att lära känna dig själv på ett holistiskt sätt och förstå dina styrkor och svagheter. Baserat på din dosha kommer du att upptäcka hur du reagerar emotionellt och mentalt på olika situationer. Du kommer att inse att förändringar i beteende är möjliga och även få insikt i hur olika livsmedel påverkar ditt välmående.

Genom programmet kommer du att få en djupare förståelse för:

 • Holistisk syn på människan som en sammanhängande enhet
 • Energiutbyte och vad som ger eller tar energi
 • Att skilja mellan riktig hunger och sug baserat på doshorna
 • Vikten av att anpassa kosten efter årstiderna
 • Hur övergången mellan årstiderna påverkar oss 
 • Vår biorytm och hur vilktig den är för optimal hälsa
 • De sex stegen innan sjukdom manifesterar sig 
 • Minskning av livsstilssjukdomar genom kost och livsstilsförändringar
 • När/hur man ska detoxa för att inte skapa obalanser

Vad kan du förvänta dig efter dessa veckor?

 • Ökad energi och harmoni i vardagen
 • Förbättrad matsmältning och minskade slaggämnen i kroppen
 • Balanserad vikt baserat på dina individuella behov
 • Höjd självkännedom och medvetenhet om din egen välmående
 • Reducerad oro och ångest
 • Tydlig vision för din framtid och vad som krävs för att må bra

Enligt ayurveda säger man att när tiden är mogen, händer det. Om du har läst så här långt, är det nu dags för dig att delta i detta transformatoriska program. Varmt välkommen till en uppgradering av dig själv!

Anmäl dig nu och påbörja din resa mot en mer vital, balanserad och lycklig vardag på både mentala, emotionella, fysiska och psykiska plan.

Nästa kurs börjar online, söndag den 9 juni  kl. 10.00 - 12.00, lunchrast kl.12.00 - 13.30 och slutar kl.15.00. Sen blir det 4 gemensamma träffar:

Söndag 9 juni kl. 10 - 11.30 - inför vecka 2

Torsdag 13 juni kl. 18 - 19.30 - inför vecka 2

Tisdag 18 juni kl 18 - 19.30  inför vecka 3

Söndag 29 juni kl.10  - 11.30 inför  vecka 4

Tisdag den 9 juli kl. 18 - 19.30 - Hur går du vidare?

Vart: Kursen är via zoom och är en "kamera på" upplevelse. Vet du redan vid anmälan att du inte kommer kunna närvara vid något av tillfällena mejla mig så kan vi lösa det och jag spelar in den gången åt dig. 

Investering: 2 400 kronor, du säkrar din plats vid anmälan genom att betala in anmälningsavgiften 400 kronor. Resterande summa ska vara inbetalt till kursen börjar. Går att delbetala om vi kommit överens om det via mejl. 

OBS! Trots att utbildningen sker digitalt är platserna begränsade. Jag vill ha mindre grupper för att alla ska kunna komma till tals, kunna återkoppla och ha möjlighet att ställa sina frågor. Alla ska kunna känna sig trygga i gruppen och bli sedd. 

Undrar du över något, tveka inte att höra av dig till mig marie@vagayoga.nu

Anmäler dig gör du här: 

Nästa start är Söndag  den 9 juni.