MiniRetreat - en dag för återhämtning 

_____________________________

Söndag den 26 mars kl. 10.00 - 16.00 

Shanti yogastudio, Fallhammargatan 1, Västerås 

Teamat för denna Miniretreat är Detox ur ett holistiskt perspektiv. 

Denna miniretreat är din dag utifrån vad du behöver. Yogasalen är alltid ett tyst rum för de som behöver/vill vara i sitt egna space och inte vill/orka vara sociala. Du kan vila, måla, läsa, vara i dina egna tankar, meditera eller bara vara i stillhet. Förutom yogasalen finns det flera andra rum som är till för umgänge och givande samtal som det blir när människor är avslappnade. 

Vi börjar kl.10.00 med ett längre kundaliniyogapass som jobbar på nervsystemet för att kommer ner i varv och in i djup avslappning. Dagen har inget ”schema” utan jag känner in och låter min intention guida utifrån gruppens behov. Varje Miniretreat har dock ett tema och temat denna gång är DETOX eller som det kallas inom ayurveda Riturcharya, som är ett holistict sätt att se på detox anpassat efter individ och årstid. 

Vi börjar kl.10.00 med ett längre kundaliniyogapass som jobbar på nervsystemet så vi kommer ner i varv och in i djup avslappning. Alla kan vara med oavsett tidigare erfarnhet av yoga eller meditation. 

Alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet av yoga eller meditation. 

Gemensam vegetarisk lunch ingår

Investering: 490 kronor

Boka din plats här