Sacrad Degh Cermony 

med Dr. Kamalroop Singh & musicians

______________________________ 

A sacred ceremony is a healing way to mark and celebrate a new beginning, a life-changing event, or an ending of a era in a individual's life

Boka in lördag den 21 Oktober kl. 11.00-17.00 och anmäl dig till ett unikt tillfälle för att delta i en autentisk helig ceremoni med mantra, yoga, kirtan och den kraftfulla drycken degh tillsammans med Dr. Kamalroop Singh och hans musiker. En helig cermonin är en holistisk reningsritual där man frigör det som inte längre behövs i ens liv och skapar plats för något nytt.

 

 

Traditionellt tillreds drycken degh med mandlar som bas, kökskryddor som ayurvediskt har en läkande effekt på kropp/sinne och cannabis. Vid denna cermoni kommer inte cannabis att användas, då det inte är lagligt i Sverige, utan det ersätts med vallmo och muskot som har samma reningseffekt och är lika effektivt.

Dr. Kamalroop Singh är en healer av hög rang och reser världen runt och håller kirtan, cermonier och däremellan detoxar människor med mental ohälsa, drogmissbruk och svår sjukdom i sitt hem i England. 

Cermonin kommer att hållas på engelska, vid behov kan översättning till svenska ske.

Platserna är begränsade så vänta inte med att boka din plats för en unik upplevelse.