Happy Hips 

Yoga med fokus på bäckenområdet 

__________

Tordagar kl. 17.30 - 19.00

14 mars - 25 april ( uppehåll V.13).

 

 

Upplev friheten av ett smidigt och rörligt bäcken och höfter!

I dagens hektiska livsstil, där vi spenderar mycket tid sittande och utsätts för ständig stress, är det inte ovanligt att känna spänningar, stelhet eller smärta i bäcken och höft området. Energimässigt är vårt välbefinnande nära kopplat till vår bäckenbotten eftersom rotchakrat, kärnan i vårt chakrasystem utgår härifrån och även sakralchakrat finns i detta område.

Ett välbalanserat rotchakra ger oss möjligheten att känna oss levande, närvarande och förenade med vår fysiska miljö. Sakralchakrat som är nära kopplat till elementet vatten representerar flöde, kreativitet, känslor och sexualitet.

För att uppnå ett balanserat och tillfredsställande liv är det viktigt att vårda och främja balansen i både rot- och sakralchakrat, vårt bäcken och höfter.

Ge dig själv möjligheten till ett liv fullt av balans, tillfredsställelse och kreativitet genom att vårda din bäckenregion och låta energin flöda fritt.

Denna Happy Hips kurs är för alla!

Oavsett om dina besvär är fysiska, emotionella eller mentala kommer du att uppleva ett bättre flöde och mer välbefinnande.

Går alldeles utmärkt att sitta på stol om det känns bättre.

Är vid 6 tillfällen på Shanti yogastudio i Västerås.

Investering: 1170 kronor

Lämna in kvittot till din arbetsgivare och få friskvårdsersättning för kursen.

Boka din plats: