Kundaliniyoga 

___________________________

 

  A well-taught Kundaliyoga Class leaves you feeling like you´ve gone to therapy, found your breath, had a work out at the gym and enjoyed a singing lession with friends.

 


 

 KundaliniYoga 

Yoga med fokus på välmående, självkännedom och balans.

__________________

Tisdagar kl. 18.00 - 19.30 

Startar 7 maj

Kundaliniyoga är ett enhetligt och holistiskt system som ger energi, självkännedom och hälsa, såväl fysiskt, mentalt och emotionellt. Yogan bidrar till att skapa balans mellan anspänning och avslappning och passar alla åldrar och fysiska förutsättningar. De flesta övningarna är mjuka och enkla att göra och att lära sig. Mer fysiskt krävande ställningar kan som regel modifieras så du anpassar dem till dina förutsättningar. Mitt sätt att undervisa är att du alltid jobbar utifrån dig själv och uppmanas att hitta din egen rytm i takt till din andning och din förmåga. Du behöver absolut inte vara vig för att utöva kundaliniyoga, det är snarare ett resultat av regelbundet utövande. 

När: Tisdagar kl. 18.00 - 19.30 (90 min)

Start: 7 maj  2024 

Vart: Shantiyogastudio, Fallhammargatan 1, Bäckby företagsområde, Västerås 

Investering: 840 kronor

Obligatorisk anmälan

 Boka tid

Går också att boka via info@vagayoga.nu

 


  

MorgonYoga med Marie 

Startar kontunerligt 

  

MorgonYoga kl. 6.45 - 7.30 via Zoom 

Måndagar, Onsdagar, Fredagar 

Du väljer om du är med en, två eller tre gånger/veckan 

Passen vi gör är för rygg och axlar, väldigt välgöranade om man sitter under större delen av dagen på en köksstol och jobbar.

Låt inte din ev. rädsla för tekniken begränsa dig, zoom är användarvänligt och funkar bra på både dator och mobil. Till skillnad mot vad man kanske tror så känner man gruppens närvaro trots att man inte är i samma rum.

Begränsade antal platser även om det är digitalt, eftersom jag vill behålla gruppkänslan. 

 Boka tid