Mer energi, harmoni och glädje på 30 dagar!

Låter det som en utopi? 

_________________________________ 

Känner du att det är dags för en positiv förändring i ditt liv? Är du redo att omfamna en energifylld vardag och lämna stress, trötthet och orkeslöshet bakom dig? Vill du återuppleva glädje och harmoni i ditt liv?

Då är den här 30 dagars kurs skräddarsydd för dig oavsett vart du befinner dig i  livet; stressad småbarnsföräldre, sjukskriven, ångestfylld yngre person, upplever att du har klimakteriebesvär, sömnproblematik, bara vill bli av med överflödiga kilon eller mår hyfsat bra men vill må ännu bättre. 

Vår 30-dagars resa bygger på en beprövad holistisk reningsdiet som syftar till att ge din kropp och sinne en nystart för ökad energi och livskraft. Varje vecka kommer du att uppleva ökad balans på både fysisk, psykisk och emotionell nivå.

Det här programmet är en unik kombination av kost, personlig utveckling, livsstilsrutiner och stressreducering, baserat på ayurvedans tusenåriga visdom och principer. Du behöver ingen förkunskap om ayurveda för att delta – vi tar dig genom varje steg på vägen.

Holistisk diet handlar inte bara om vad vi äter, utan också om hur vi tar emot och släpper ut mentalt och emotionellt. Därför kommer vi att diskutera dessa aspekter ingående under våra träffar. Lär dig navigera genom bruset i ditt sinne och utforska hur tankar och känslor samverkar. Kan du påverka ditt välmående genom att ändra ditt tankesätt? Vi kommer att utforska dessa frågor och många fler under denna resa.

Under dessa 5 veckor kommer du inte bara uppleva en förändring i din kost utan även förbättringar i ditt mentala och emotionella tillstånd. Vi kommer att betona vikten av selfcare och hur du kan skapa en daglig rutin och livsstil som ger fokus och glädje. Släpp taget om vanor som inte längre gynnar dig och skapa en stark grund för en hälsosam framtid.

Du kommer att lära känna dig själv på ett holistiskt sätt och förstå dina styrkor och svagheter. Baserat på din dosha kommer du att upptäcka hur du reagerar emotionellt och mentalt på olika situationer. Du kommer att inse att förändringar i beteende är möjliga och även få insikt i kosten och dess påverkan på ditt välmående.

Genom programmet kommer du att få en djupare förståelse för:

 • Holistisk syn på människan som en sammanhängande enhet
 • Energiutbyte och vad som ger eller tar energi
 • Att skilja mellan riktig hunger och sug baserat på doshorna
 • Vikten av att anpassa kosten efter årstiderna
 • Att följa din biologiska klocka för optimal hälsa
 • Minskning av PMS- och klimakteriebesvär genom kost och livsstilsförändringar

Vad kan du förvänta dig efter dessa fyra veckor?

 • Ökad energi och harmoni i vardagen
 • Förbättrad matsmältning och minskade slaggämnen i kroppen
 • Balanserad vikt baserat på dina individuella behov
 • Höjd självkännedom och medvetenhet om din egen välmående
 • Reducerad oro och ångest
 • Tydlig vision för din framtid och vad som krävs för att må bra

Enligt ayurveda säger man att när tiden är mogen, händer det. Om du har läst så här långt, är det nu dags för dig att delta i detta transformatoriska program. Varmt välkommen till en uppgradering av dig själv!

 

Anmäl dig nu och påbörja din resa mot en mer vital, balanserad och lycklig vardag på både mentala, emotionella, fysiska och psykiska plan.

Nästa kurs börjar lördag den 2 mars  kl. 10.00 - 12.00, lunchrast kl.12.00 - 13.30 och slutar kl.15.00. Sen blir det 4 gemensamma träffar till där du väljer vid anmälan om du ska gå på dag - eller kvällstid.

Frågan har flera gånger kommit upp om inte veckoträffarna kan erbjudas på dagtid istället för enbart kväll.Testar därför denna omgång att erbjuda veckoträffarna både dag - och kvällstid denna omgång. Skriv vid anmälan om du ska gå dag - eller kvällstid. 

Kvällstidsgruppen:

Onsdag den 6 mars  kl.19.00 - 20.30 - inför vecka 2

Onsdag den 13 mars kl.19.00 - 21.00- inför vecka 3

Onsdag den 20 mars kl.19.00 - 20.30 - inför vecka 4 

Måndag den 25 mars kl.19.00 - 20.30  - hur går du vidare   

Dagtidsgruppen:

Torsdag den 7 mars kl. 10 - 11.30 - inför vecka 2

Torsdag den 14 mars kl. 10.00 - 12.00 - inför vecka 3

Torsdag den 21 mars kl. 10.00 - 11.30 - inför vecka 4 

Tisdag den 26 mars kl. 10.00 - 11.30 - hur går du vidare 

Vart: Kursen är via zoom och är en "kamera på" upplevelse. Vet du redan vid anmälan att du inte kommer kunna närvara vid något av tillfällena mejla mig så kan vi lösa det och jag spelar in den gången åt dig. 

Investering: 2 400 kronor, du säkrar din plats vid anmälan genom att betala in anmälningsavgiften 400 kronor. Resterande summa ska vara inbetalt till kursen börjar. Går att delbetala om vi kommit överens om det via mejl. 

OBS! Trots att utbildningen sker digitalt är platserna begränsade. Jag vill ha mindre grupper för att alla ska kunna komma till tals, kunna återkoppla och ha möjlighet att ställa sina frågor. Alla ska kunna känna sig trygga i gruppen och bli sedd. 

Undrar du över något, tveka inte att höra av dig till mig marie@vagayoga.nu

Anmäler dig gör du här: 

Nästa start är Lördag den 2 mars, oavsett om du kommer delta på veckoträffarna på dag- eller kvällstid.