Välkommen till

Våga Yoga Nu 

i Västerås

 

En lite mindre Personlig Yoga Shala som erbjuder  Yoga som terapi, Kundaliniyoga, Meditation och Ayurveda... centralt i stan. 

  

Aldrig har väl yoga och Ayurveda varit så "inne" som nu ?

Man kan undra hur dessa urgamla  österländska system kan attraherar och utövas av miljontals människor. Förklaringen är väldigt enkelt: yoga och ayurveda fungerar.

Vår moderna livsstil har i allt större utsträckning bidragit till högre stressnivåer. De flesta av oss konfronteras dagligen med en tillvaro präglad av aktiviteter, oro och prestationskrav som kan vara svårt att hantera. Informationssamhället har givit oss tillgång till mycket mer kunskap än tidigare, men snarare ökat än minskat stressen i samhället.

Vi orkar inte ständigt vara påkopplade. Vårt behov av lugn och ro som motvikt till den aktiva vardagen är större än någonsin. Vi behöver ta oss tid till vila och återhämtning, utan prestationskrav.

Att yoga och meditera regelbundet är ett sätt att få den återhämtningen och återställa kroppen naturliga biologiska rytm.

Oavsett av vilken anledning du börjar utöva yoga kommer du snart märka att regelbunden utövande, även bara 1 gång/veckan, ger en märkbar effekt. Lär du dig också de grundläggande ayurvediska principerna och gör rätt enkla livsstilsförändringar kommer du att upptäcka vad god hälsa är och hur man förebygger sjukdom.

Med yogans hjälp skapar du en attityd till livet som verkar på många sätt. Den framkallar en känsla av frid i både kropp och själ. En känsla som påverkar både tanke och handling.

 

Varmt Välkommen in i Yogan och Ayurvedans värld !

Marie Guilliams

Internationellt Certifierad Kundalini yoga- och meditationslärare

Instruktör IMY Medicinsk Yoga

Breathwalk Instruktör

Yogaterapeut

Certifierad Ayurvedisk Hälsorådgivare